A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

Kovács Gábor vagyok.


Végzettségemet tekintve közgazdász, karrierem során bejártam  ennek a szakmának minden szintjét, beosztott asszisztenstől multinacionális vállalat gazdasági igazgatói székéig. Ezután jogosan kérdezi mit keresek ilyen háttérrel egy online üzletépítésben! Nos, a válasz röviden az, hogy a függetlenséget. Mai körülmények között nincs nyugdíjas állás, ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. Ebben a gyorsan változó környezetben a több lábon állás alapkövetelmény, ha az ember komolyan gondolkodik a saját és a szerettei jövőjéről.

Hosszabb ideje keresgéltem már olyan üzleti lehetőséget amit mind üzletileg reálisnak, mind emberileg és morálisan vállalhatónak találok. A feltételeim nem voltak lazák, olyasmit kerestem, ami hosszútávon jövedelmező és lehetővé teszi, hogy több időt fordíthassak a családomra, ugyanakkor maga termék tényleges szükségletet elégít ki és megfelelő piaca is van. Sok cég és termék esett ki ezen a szűrön, míg rá nem találtam DXN kávéjára. Magam is szenvedélyes kávés vagyok, így szkeptikusan fogadtam, hogy egy instant kávé (ráadásul valami gombával) mitől lehet versenyképes, netán jobb mint egy igazi friss esspresso. Mivel csak a tapasztalásban hiszek így adtam neki egy esélyt és kipróbáltam, egy hónappal később valóban megtapasztaltam amit jósoltak. Energikusabb vagyok, éjszakai alvás időm 1 órával rövidült, mégis kipihentebben, vidámabban ébredek. Ehhez csak adalék, hogy a csészénkénti nagyjából 70 ft-os ár jóval alatta van annak, amennyiért napközben eddig a kávéimat vettem. Így ma már mondhatom, ezt a kávét nem szívesen cserélném el másra és akkor is ezt innám, ha nem foglalkoznék az üzleti részével.

Apropó, üzlet: nos a DXN ezen szűrömön is átment. Stabil, hosszú ideje létező nemzetközi hátterű cég, szigorúan ellenőrzött és minősített saját gyártási folyamat, egyszerű, átlátható javadalmazási rendszer, komoly és ingyenes oktatási és értékesítés támogatói háttér. Nincs drága kötelező induló csomag és folyamatos értékesítési kényszer. Akkor és abban a tempóban építem az üzletemet, ahogyan nekem kényelmes és egy számítógép és egy internet kapcsolat segítségével onnan, ahonnan csak akarom. Nem kell ismerősöket zaklatnom, termék bemutatókat szerveznem, és elkerülhetem az összes olyan dolgot, amit az MLM-s ismerőseiben mindenki (én is) idegesítőnek tart.

Végül ejtsünk szót róla, hogy mit nem tud ez a rendszer. Nincs jövedelem munka nélkül. Itt is dolgozni kell! Nem ígérek senkinek erőfeszítés nélküli csodát, de azt igen, hogy olyan lehetőséget kap a kezébe, amivel saját idejét és energiáját egy ténylegesen működő üzletté formálhatja.


Hogyan is van ez:


 • Egy ingyenes nemzetközi webáruház megoldás arra vonatkozóan, hogy szinte "nulla" kezdőtőkével be tudj indítani egy saját, online vállalkozást, ami által megvalósíthatod önmagad és anyagi függetlenséget teremthetsz magadnak.
 • Egy kiváló lehetőség, amely segítségével létrehozhatsz magadnak egy úgynevezett passzív jövedelemforrást, amely biztosítja számodra, hogy annyi időt tölts a szeretteiddel, amennyit szeretnél és közben legyen jövedelmed.
 • Egy remek munkalehetőséget, amit egy saját vállalkozás formájában tudsz végezni, akár 100%-ban online módon, vagyis otthonról. Ezáltal te vagy saját magad főnöke, és te határozod meg, hogy mikor és mennyit foglalkozol vele.


Nos, ön iszik egy csészével az egészségéért?


                  Kipróbálom!                                   Még tájékozódnék!

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on